Oplossingen

 

De brede kennis van onze leden brengt voor bijna ieder ICT vraagstuk een oplossing!

Meer

voor onze klanten

Lees waarom onze klanten kiezen voor een Coöperatieve ICT Dienstverlener.

Meer

Lid worden

 

Ook benieuwd naar de voordelen van een samenwerking met ITeeCo?

Meer

Voip Telefonie

Ook voor uw telefonie kunt u bij ITeeCo terecht. Of dit nu gaat over een eigen telefooncentrale, hosted VoIP oplossing of mobiele telefoons, wij helpen u graag verder in de best passende oplossing.

Eigen telefooncentrales kunnen we bieden in combinatie met een zogenaamde SIP-Trunk, waarbij tevens uw nummerplan voor u kunnen inrichten en beheren.

Wilt u, of heeft u geen eigen centrale, maar wilt u wel alle functionaliteiten hiervan, dan is een Managed VoIP oplossing het best passend. Het voordeel van deze oplossing is dat u geen grote eenmalige investering hoeft te doen en dat u maandelijks kunt op- of afschalen zodat uw behoefte steeds passend zijn voor een betaalbare prijs.

Wilt u op uw mobiele telefoon dezelfde gemakken als op uw Managed Voice omgeving, dan is het koppelen van via Managed Mobile een passende oplossing.

Onze leden adviseren u graag welke telefonieoplossing het best passend is en kunnen projectmatig de juiste oplossing invoeren, waarbij nummerbehoud uiteraard van zelf sprekend is.

Ook binnen Midden-BrabantGlas netwerk kunnen we voor de ZZP-er en MKB bedrijven een passende telefonie-oplossing leveren. Kijk hiervoor op onze speciale MBG pagina's.