Onze leden

 

Hier vindt u een overzicht van onze leden.

Meer

Oplossingen

 

De brede kennis van onze leden brengt voor bijna ieder ICT vraagstuk een oplossing!

Meer

voor onze klanten

Lees waarom onze klanten kiezen voor een Coöperatieve ICT Dienstverlener.

Meer

Lid worden

 

Ook benieuwd naar de voordelen van een samenwerking met ITeeCo?

Meer


Keijsers Dienstverlening

Pastoor van Beurdenstraat 83 | 5046 HK Tilburg

Over Keijsers Dienstverlening
De vraag achter de vraag, die beantwoord ik, Tijs Keijsers, als u mogelijkheden zoekt om veiliger en prettiger te werken met ICT. Daarbij zorg ik dat mijn voorstel in alle details bij uw bedrijf en wensen past, want met ICT-oplossingen koopt u niet alleen producten, maar juist ook diensten. Ik ben dan ook pas tevreden wanneer bij u alles lekker loopt als het gaat om Internet, Telefonie, hardware- en softwaretoepassingen.


Gewoon IT

Anke Servaeshof 13 | 5044 MJ Tilburg
https://www.gewoon-it.nl

Over Gewoon IT
Gewoon IT is een ICT dienstverlener met als doel hoogwaardige ICT oplossingen te bieden voor bedrijven en ondernemers te ontzorgen in de steeds complexer wordende wereld van automatisering. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van ICT infrastructuur van werkplek tot en met server, van internet aansluiting tot en met draadloos netwerk en van email tot en met telefonie.


Van Drie Computerzorg Brabant

Ringbaan West 123 | 5037PA Tilburg
https://www.computer-reparatie-tilburg.org/

Over Van Drie Computerzorg Brabant
Bij Van Drie Computerzorg Brabant in Tilburg kunt u terecht voor een snelle en betaalbare reparatie van PC en Laptop. Wij zijn een professioneel en prettig servicebedrijf in Tilburg. Wij hebben geen computerwinkel maar bieden onze diensten aan in onze werkplaats, via Online Support en op locatie voor zowel particulieren als klein zakelijke gebruikers.